___

Godine uspešnog rada govore umesto nas…

Odaberite zaštitni znak Vašeg lokala

U ponudi se nalaze kafa i proizvodi od kafe različitog ukusa, jačine, slatkoće i gorčine kako bi zadovoljio standarde i težnje svih ljubitelja kafe.

Dostava na adresu

Kupovina proizvoda na našem sajtu je u potpunosti jednostavna, bez skrivenih troškova. U najkraćem roku na Vašoj adresi.

popfajzen coffee and tea - distribucija kafe i cajeva
POPFAJZEN COFFEE & TEA SRBIJA

Mi biramo samo najbolja zrna kafe.

ARABIKA @ Brazil Santos Fine Cup
Santos koji se koristi u mešavini je proizvod visokog kvaliteta koji su odabrali naši degustatori u oblasti Mogiana. Ima karakterističnu bakarno zelenu boju i spljošten i izdužen oblik zrna, posebno je cenjena kod Italijana jer kafi daje sladak i pun ukus.
ARABICA @ Colombia Supreme
Od drugog najvećeg proizvođača kafe na svetu, Kolumbija koja se koristi za našu mešavinu je fina arabika sa ujednačenim, krupnim i ravnim zrnom; ima aromu sklonu bademima, jaku aromu i srednje visoku kiselost.
ARABIKA @ Honduras
Veoma interesantna kafa, posebno pogodna, zbog svog tela, balansa i arome, za gurmanske mešavine za espreso kafu, nudi note karamele i čini šolju čak i sama.
ARABIKA @ Etiopija
Od zemlje koja je stvorila plantaže kafe, Etiopija odabrana za našu mešavinu je proizvod visoke vrednosti; srednja/krupna zrna duguljastog oblika i braon/zelenkaste boje daju mešavini srednju kiselost i dobro telo sa voćnim nijansama.
ARABICA @ Salvador
Kafa najvišeg prestiža i kvaliteta, nudi kremu dobre postojanosti i intenzivan miris žalfije i limuna koji se može osetiti i tokom prženja i degustacije. Srednje fina kiselost dobrog tela, prijatna i okrugla, zajedno sa izraženom slatkoćom, čine ga izuzetno prijatnim i iskustvom koje se ponavlja
ROBUST @ India
Indija koja se koristi za našu mešavinu je svakako među najboljom Robustom na svetu. Svetlobraon boje, krupnog zrna, veoma je punog tela, sa ravnom šoljicom i ukusom čokolade koji teži ka ljutom.
ROBUST @ Vijetnam
Kafa dobrog prženja, srednjeg tela, blago voćnog i začinskog ukusa, teži ka neutralnom. veoma čista šolja.
ROBUST @ Uganda
Uganda je odlična visokoplaninska Robusta koja čaši daje konzistenciju i zaobljenost, kao i pikantan i blago drvenast ukus.
ROBUST @ India - Kaapi Roiale
Izuzetno fina kafa, dobro odabrana i velike veličine; u šolji ima jedinstvenu ličnost sa odličnim telom i gustinom, čokoladnog ukusa koji teži ka začinskom.

Podelite na društvenim mrežama